sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Hyvää joulua!


Laitettiin kuusi tänä vuonna tällaiseen sinkkiseen pöntöön. Pöntön sisällä on vielä tavallinen sanko täynnä vettä, jottei pitäisi kuusen janoon kuolla. Appelsiineja koristeltiin neilikoita ja saatiin lahjaksi "omenoita". Kyllä se omenafirma vain osaa lahjansakin niin tyylikkäästi paketoida, vai mitä olette mieltä? Mukavaa joulun jatkoa!

This year we put our Christmas tree into this bin. Inside there's a regular bucket filled with water so the tree shouldn't die of thirst this year. Oranges we embellished with some cloves and as a present we got some apples. Doesn't the apple company know how to wrap up their products for Christmas? Wishing you a Merry Christmas!

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua! Tuo kuusenjalka on loistava...mun mielestä ne tavalliset on aika rumia, mutta tuotahan voi pitää jopa tyylikkäänä. Meille ei kuusta tänä vuonna tullut kun kerta lähdetään sinne reissulle.

    VastaaPoista
  2. Hyvää joulua! Näin jossakin sisustuslehdessä tällaisen "pönttö"kuusenjalan. Siinä kuusi oli sellainen pieni pöytämallinen, niin se näytti superkivalta, kun oksat taipuivat ylöspäin. Kuusen saimme naapurilta ja se on ihan täysmittainen, niin en viitsinyt sitä sahailemaan ruveta. Meilläkin on sellainen ihan perinteinen kuusenjalka jossakin. Siinä ei meinaa kuusi pysyä pystyssä ja vettä saa kantaa joka päivä. Kissakin käy siellä juomassa, tänne pönttöön se ei uletu. Hauskaa reissua!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...